Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness & Zelfcompassie 5-daagse Zuid-Limburg

30 mei 2022 | 10:00 - 3 juni 2022 | 16:00

€900

In deze speciale 5-daagse gaat het over mindfulness (het ontwikkelen van opmerkzame aandacht) en vriendelijkheid / compassie voor onszelf.

Wat meer vriendelijkheid in onszelf toelaten. Beste vrienden maken met jezelf. Jezelf behandelen zoals je een goede vriend(in) zou doen als die het moeilijk heeft.
Dat doen we vaker niet dan wel. We aarzelen ook dat te doen omdat het zo soft klinkt. Omdat het egoïstisch overkomt. Alsof we enkel wat gaan zitten navelstaren. En misschien kom ik dan niet meer overeind……
Al deze denkbeelden zijn obstakels die ons tegenhouden om beter voor onszelf te zorgen. En zeg nou eerlijk, de kritische en harde houding die je hebt en kent, helpt die je nou om een fijn en gelukkig leven te leiden? Waarschijnlijk niet.
Er is een andere manier die beter werkt, alleen die ken je nog niet. En onbekend maakt onbemind. En we zijn nu eenmaal gewend aan hard werken, aan vechten en worstelen.
Houd je eraan vast of ga je dit lijden aan het leven loslaten?
Op een vriendelijke manier en stapje voor stapje, want nieuwe dingen leren kost tijd, en moeite. Niets komt ons zomaar aanwaaien, en bovendien moeten je hersenen ook nog de tijd krijgen om zich hierop in te stellen, om die nieuwe verbindingen aan te maken.

In plaats van hard naar hart voor onszelf.

Een 5-daagse kan wel intensief zijn, dus we voegen daar gemak en comfort aan toe. Het wordt een fijne accommodatie met lekkere bedden. We zorgen voor ontspanning en beweging. Gaan ook lekker wandelen. Het eten moet natuurlijk gezond én vooral ook lekker zijn. In elk geval wordt het vegetarisch. Overdag is er altijd iets te drinken en fruit aanwezig.

Data en locatie zijn nog niet helemaal definitief, maar het helpt als je je interesse laat blijken! Locatie zal in elk geval in het Heuvelland (Zuid-Limburg) zijn.

De kosten zijn bij benadering rond de € 900, hopelijk kan ik die dagen dan all-in aanbieden.

 

Gegevens

Begin:
30 mei 2022 | 10:00
Einde:
3 juni 2022 | 16:00
Kosten:
€900
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Rianne Schoenmakers
Telefoon:
06-40071062
E-mail:
rianne@rianneschoenmakers.nl
Site:
www.rianneschoenmakers.nl

Locatie

volgt
Tilburg, Brabant Nederland + Google Maps

Kalender mogelijk gemaakt door The Events Calendar