Agenda

Klik hier voor alle activiteiten.

DATA 2022 VOLGEN BINNENKORT
OVERZICHT MINDFULNESS ACTIVITEITEN vanaf december 2021 (meer info via ‘klik hier voor alle activiteiten’ hierboven):

ACT (Acceptance & Commitment Therapy)
Individuele begeleiding, fysiek live én/of online.
ACT is een prachtige aanvulling op mindfulness in brede zin. Het gebruikt aspecten uit het boeddhisme en mindfulness sijpelt overal doorheen, en het is vooral heel praktisch gericht. Het heeft een aantal vaste thema’s, en niet een vaste format. Het heeft geen vast aantal sessies, maar gemiddeld zal het 8 x zijn.
Dus heb je al een mindfulness training gedaan (MBSR/CT -de ‘gewone’- of de Mindful Zelfcompassie training) en je wilt jezelf nog verder ontwikkelen, of je loopt echt tegen dingen aan in je leven, dan is dit een heel mooi traject.

MINDFUL SAMEN, ONLINE MEDITEREN
Dit is vanaf januari 2022 steeds de laatste dinsdag van de maand van 19-20u. Ik stuur je ivm. de veiligheid op verzoek de zoomlink toe. De eerstvolgende zijn 25 januari, 22 februari en 29 maart.

Stiltedag Heuvelland (Zorgdomein Wilderberg, Wahlwiller)


WORKSHOPDAG MINDFUL ZELFCOMPASSIE VOOR JONGEREN. Deze is bestemd voor professionals die werken met jongeren. In deze dag die in Venlo zal plaatsvinden, zal een theoretische basis worden gegeven en ga je zelf ervaringsgericht aan de slag met oefeningen. Want ook al ben je nu geen jongere meer, in jou zit nog altijd dezelfde persoon;-).

Mindful Zelfcompassie training (MSC) fysiek in Wahlwiller:
-vrijdagochtend
Data: 8, 15 & 29 oktober, 5, 12 & 19 november, 3, 10, 24 december 2021,
7 & 14 januari 2022.

Jaartraining Mindfulness & Zelfcompassie, 10 x per jaar, fysiek live in Wahlwiller (VOL). Deze is bedoeld voor wie een mindful zelfcompassie training heeft gedaan.
Data: 14-6, 12-7, 6-9, 11-10, 15-11, 13-12-2021 / 17-1, 21-2, 21-3, 25-4, 30-5 (reservedatum) 2022.

Mindfulness basistraining (MBSR/MBCT) reguliere training 8 x 2 uur:
ETZ (besloten)
Rijkswaterstaat (besloten)

Heuvellandretraite Zuid-Limburg: ivm corona is deze niet doorgegaan. Dit schuift door naar 2022. Data volgen.
Een 2-daagse retraite, in de traditie van een stadsretraite. Twee dagen, die bedoeld zijn voor wie behoefte heeft aan ruimte (maken) voor zichzelf, op een zachte manier. Niet duwen en trekken, maar liefdevol verkennen. Dit doen we door de stilte in onszelf op te zoeken. Dit betekent niet dat het de hele dag stil moet zijn, maar dat we zorgvuldig zijn met woorden. Als je in de buurt woont kun je thuis slapen of in een van de omliggende comfortabele b&b’s / hotelletjes / appartementen overnachten.