Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stokje achter de deur -online mediteren in juli

5 juli 2018 | 07:00 - 07:20

Online mediteren in juli

Het is zomer en ik merk hoe druk we het allemaal hebben. Ik ook!
Wat helpt is de beoefening van mindfulness. En wie een training heeft gedaan weet hoe lastig het kan zijn om dit na afloop vol te houden.

Eén manier is om met andere mensen samen te gaan oefenen. Een groep versterkt en steunt, stimuleert en inspireert. En de boeddhisten zeggen dat elke persoon voor 10 telt dan, dus komt op allemaal, doe lekker mee! op de gegeven data creëren we een online groep.
Dat is 2x per week, op 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 & 26 juli. Steeds op dinsdag en donderdag, dus in totaal 8 keer samen. Dat doe ik om 7 uur ’s morgens.

Hoe doe je mee? Ga naar https://www.facebook.com/MindfulnessRianneSchoenmakers (en misschien moet je die dan wel ‘leuk vinden’ en dan klik je op video’s -links in de kantlijn-). Je kunt ook een seintje instellen.
Ik ben dan te zien en te horen, jullie niet, maar je kunt je aanwezigheid wel kenbaar maken door op het ikoontje ‘thumbs up/hartje’ te klikken of een tekstje te typen onder het beeld waarin ik dan te zien ben. Je kunt dus gewoon aansluiten. Heel laagdrempelig, en voor niks.

Ik ben dan misschien recht uit bed met mijn slaaphoofd en slaapstem, en dat mag jij ook, want ik zie -of hoor- je toch niet haha.
Het zou dus superleuk zijn als we met een groeiende groep hierin aan de gang gaan. En deel je ervaring dan ook, dat is zo inspirerend!
Doe je mee, een enkele keer, af en toe, of alle keren, dan ben je van harte welkom!
En is het tijdstip te vroeg? Dan kun je de meditatie op een later tijdstip alsnog doen, fijn he.
Tot ziens, en ik wens je een heerlijke zomer!

De eerste keer -3 juli- nog meedoen?

Gegevens

Datum:
5 juli 2018
Tijd:
07:00 - 07:20
Site:
https://www.facebook.com/events/241373253334703/

Organisator

Rianne Schoenmakers
Telefoon
06-40071062
E-mail
rianne@rianneschoenmakers.nl
Bekijk de site van Organisator