Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stiltewandeling Schweiberg

31 oktober 2021 | 10:00 - 12:00

€15

Deze zondagochtend maken we een wandeling in stilte. Dat is wat anders dan zwijgend lopen. Dat doe je in je eentje ook wel. Maar vaak ben je dan in gedachten verzonken. Je hoofd is dus ergens anders.
Deze middag willen we meer rust en helderheid creëren in het hoofd door niet te praten en tegelijkertijd je geest te concentreren op wat er in het moment in je aandacht komt. Het voelen van je voeten op de ondergrond, aandacht voor de uitzichten, geluiden, geuren om je heen, aandacht voor mooie en aangename dingen die zich in en om je heen afspelen. Merken dat je af en toe afdwaalt en je aandacht terugbrengen naar wat er nu is.
Meditatief wandelen in de natuur wordt in Japan shinrin-yoku, ofwel ‘bosbaden’ genoemd. Het zoeken van ontspanning door je onder te dompelen in bos en natuur. Het verlaagt stress en verbetert de gezondheid.

We maken een wandeling van zo’n 2 uur en ongeveer 7,5 km door het 5-sterrenlandschap van het Heuvelland. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld. Het terrein is heuvelachtig en bij nat of slecht weer kan het modderig zijn, dus zorg voor goed schoeisel en gemakkelijke wandelkleding.

Graag aanmelden!

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Beleefweekend.
Heb je deelgenomen aan de Stiltedag zaterdag 30 oktober dan kost deze € 10 i.p.v. € 15. Een extra dagdeel in stilte kan nog meer verdieping geven in de blik naar binnen. De wandeling is vanzelfsprekend een andere dan op de zaterdag.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,

Organisator

Rianne Schoenmakers
Telefoon
06-40071062
E-mail
rianne@rianneschoenmakers.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schweiberg
Schweibergerweg 27
Mechelen, Zuid-Limburg 6281ND Nederland
+ Google Maps
Telefoon
640071062
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *