Mindfulness kennismaking-jaartraining-stiltedag

KENNISMAKEN MET MINDFULNESS en/of  MINDFUL ZELFCOMPASSIE (MSC)?
Wil je meer weten over een van de programma’s? Voor een groepje kan ik een introductieworkshop geven. Een individuele kennismaking is ook mogelijk.

JAARTRAINING MINDFUL ZELFCOMPASSIE
Hierin gaan we 10 x per jaar in sessies van 3 uur ongeveer bezig met beoefenen en reflecteren op de beoefening. Voorheen gaf ik maandelijks vanaf 2013 losse terugkomavonden. Ze stonden steeds los van elkaar, en de groepssamenstelling was wisselend. Dat betekende dat er niks kon worden opgebouwd. Het waren fijne avonden met veel ontspanning, maar het is fijner als je kunt merken dat je beoefening zich verdiept en je in je dagelijks bestaan iets oplevert. Deze jaartraining geeft een antwoord op de behoefte om de beoefening in een relaxter tempo vol te houden met de ondersteuning van een groep. De training is – bij voldoende belangstelling- in Zuid-Limburg én online.  Ze zijn bestemd voor wie bekend is met mindfulness en/of zelf-compassie en wie bezig wil blijven met de zelfontwikkeling.

STILTEDAGEN / MINIRETRAITE
Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om eens voor een langere periode in stilte te zijn? Misschien heb je plannen een stilteretraite te doen, maar wil je eerst eens uitproberen of dat iets voor je is? Op deze dagen wordt je begeleid in de meditaties, dus je kunt achteroverleunen en je aandacht lekker bij jezelf houden. Zelfs gedurende de lunchpauze. Heb je ooit in een groepje samen gegeten in stilte? Even wennen en heel bijzonder. De reacties na zo’n dag zijn steevast lovend. Deze dagen zijn bestemd voor wie bekend is met meditatie, mindfulness en/of mindfulness & zelfcompassie.
Dit kan ook worden gedaan in 2-daagse mini-retraites.

Kijk in de agenda voor de data. Voor meer info en aanmelden: contactformulier.